ILOVEME!






Med tanke på att inte så många har svarat på tidigare inlägg att dom inte kommer till Palace så förväntar jag mig att det blir fulla lokaler och sjukt bra drag ikväll!


/Mytarn

14NOVEMBER!




Ganska negativ till dom flesta sakerna från Jimmy Choo för H&M, börjar dock komma in på andra tankar gällande dessa...


/Mytarn


ICANBARELYBREATHE!




Palace imorrn, vem kommer inte?


/Mytarn

CHRONICLESOFNEVER




Deadtired today, seriously thinking about getting some sleep now. The question is, can you really fall asleep before midnight?


/Mytarn


MYPRECIOUSSSSKNUCKLEDUSTAH!










Både mina prylar från Oki-ni och denna ring anlände tydligen igår, tyvärr så har vi ingen kontakt med varandra i detta hem så jag hittade AVI'erna först idag av en slump! Hann som tur var till ICA-Strömmen för att plocka upp min Knuckle-Duster från Vivienne Westwood, förbannat nöjd! Plockar upp paketet från Oki-ni imorrn efter jöbbet, går arbetsdagen förhoppningsvis lite fortare...


/Mytarn

TIIISDAG!




Legat hemma och läst större delen av dagen, mycket givande! Nu ska jag kolla in senaste avsnittet av Californication, följt av Flash Forward, Project Runway, Merlin, Two and a half men och kanske Jackass the lost tapes, dvs om jag kommer så långt utan att somna...


Över and out

/Mytarn

TODAYSOUTFIT!




Blev lite bättre bilder denna gång, trots min fattiga mobilkamera!



Dagens outfit:

Rock: DIY-H&M
Nät-tischa: Weekday
Tjocktröja: Weekday
Brallor: DIY-Crocker
Kängor: Acne


/Mytarn


YAA?



 

/Mytarn

YESTERDAYSBORINGOUTFIT!




The picture kinda sucks and it's not even a complete "look", but hey it's something! Thinking about getting mah self a new camera...


Dagens outfit:

Tischa: Filippa K
Hoodie: Nakkna
Brallor: Cheap M
Skor: (Acne)
Vantar: (Topman)
Smycken: (skullring, Asos)


/Mytarn

STOCKHOLM!











1. Sammetskavaj, H&M-Trend.

2. Skjorta med kragdetalj, H&M-Trend.

3. "Stickad" tjocktröja, Weekday.

4. Basic-tischa, Weekday.


Idag har jag varit uppe i huvudstaden och shoppat lite, hittade inte riktigt dom plaggen som jag hade siktat in mig på då nästan allt var slutsålt och det endast fanns mindre storlekar kvar. Trots att jag inte hittade dessa, så är jag muchos nöjd med plaggen som jag fick med mig hem!


/Mytarn


KA-CHING!









/Mytarn

GEMIGKÄRLEKOCHSKÖNHET!




Tog ledigt idag ifrån mini-Auschwitz för att ta en runda på stan i jakt på ett nytt jobb, kan inte påstå att det gick något vidare. Känner att höstdeppen smyger sig på, ser på allt ur en negativ synvinkel och det är inte mycket som lyser upp den tråkiga vardagen. Finns dock några få undantag som tur är, vann nämligen ringen idag på eBay, då jag var den enda som lagt ett bud så fick jag den för utgångspriset + frakt på 20kr, wopidoo! Nästa vecka bär det av till huvudstaden för att köpa tröjan från tidigare inlägg och några plagg från H&M-trend. När jag väl är där så ska jag passa på att leta jobb i en stad där mode och en personlig stil faktiskt existerar, till skillnad från Norrköping där man känner sig som en outsider om man går i något annat än vanliga jeans och en tråkig t-shirt. Nu ska jag se på senaste avsnittet av South-Park!


Tjipp o hej!

/Mytarn

ACNEPAPER#9!







Äntligen har senaste numret av Acne Paper släppts i butik. Då det brukar ta en stund före den kommer ut runtom i vårat avlånga land så är ett hett tips att beställa den ifrån deras hemsida!


/Mytarn


WEEPINGWILLOWWONTYOUWALLOWLOUDER?














Såg dom två översta bilderna idag på Cafes Julia Stridh's blogg, Känns som en riktig j*vla miss att jag inte har sett eller hört något om detta tidigare. Då det är limiterade plagg som bara släpptes vid H&M-trend @ Hamngatan så blir det att ligga på luren tidigt imorgon bitti och se om något ev finns kvar, om sådant är fallet så skickar jag dit farsan som får lägga beslag på kvarvarande plagg!

Kollaget längst ner kan jag erkänna att jag har snott rakt av från Mr.Klang, letade runt lite efter andra bilder, men tröttheten var starkare än min vilja att hitta dessa och jag kunde helt enkelt inte stå emot. Kollaget består av några av plaggen från H&M's partykollektion som kommer att släppas under hösten, gillar smokingkavajen.

Imorgon har jag tagit ledigt från arbetet för att ännu en gång ta en runda nere på stan i jakten på ett nytt jobb, denna gång har jag finlirat lite på mitt CV/personliga brev, infogat länk till min blogg och lagt in en bättre bild på mig själv, om dessa ändringar ger någon lycka återstår att se, mina förhoppningar är dock inte skyhöga då jag bor i hålornas håla Norrköping.


Över och ut

/Mytarn


Chronicles Of Never a/w 2009





Bilderna är snodda från Violent Green, länk till den kompletta kollektionen!

När jag såg skinn/läderjackan från Chronicles Of Never så visste jag direkt att jag skulle fastna för kommande plagg och mycket riktigt, allting är äckligt snyggt och det reflekteras tyvärr lite för väl på prislappen. Hittade dock scarfen på bild ovan till ett överkomligt pris, det blir att beställa den för att stilla mina ha begär!


/Mytarn

TIIISDAG!






Diggar Weekday a/w 2009 skarpt, speciellt tröjan på bild1 som jag inte kan sluta tänka på, måste ha den! Kolla även in Lookbooken som gäller för både dam/herr med många välkända ansikten. Den snygga tröjan på bild2 är DIY av China Le som skriver en av mina absoluta favoritbloggar, kolla in den här!

Idag har jag fixat med rocken, skissat lite på ett kors som ska göras på ryggen med hjälp av spikes, för att bilda en klarare tanke på hur det kommer att se ut så har jag fixat självhäftande papper och vikt/tryckt ut flera små "pluppar" som är exakt samma diameter som spiksen och testat mig fram lite, kommer definitivt blir porrigt när det väl är klart!

Utöver rocken så har jag samlat ihop lite inspiration och börjat skissa på en egendesignad ring som atelje 15 i Norrköping ska hjälpa mig att tillverka,  tanken är att den ska matcha ringen från Vivienne Westwood i mitt tidigare inlägg. Det viktigaste i ringen som kommer att utgöra centrum är en Onyxsten ev formad som en kista, klurar fortfarande lite på slipning, gravering, form på ringen och fästet, återkommer med en färdig skiss förhoppningsvis i slutet på denna vecka eller början på nästa!


Over and out

/Mytarn PS blev precis påmind om ett klipp som jag såg på tv för länge sedan, blev verkligen berörd och letade som besatt efter låten och hittade den tillslut, visste dock inte då att det var musikvideon till låten som jag såg på tv, trodde att det var ett klipp eller en film, det märkte jag först några år senare, anyway blev påmind om denna idag när jag läste Koltrast's blogg och vill dela med mig av den.

VIVIENNEWESTWOODKNUCKLEDUSTERRING!








För närvarande högsta bud, återstår att se hur det slutar... Imorgon ska jag ta tag i min rock igen som har legat på hyllan ett bra tag nu, kommer att bli ett stoooort -> .


/Mytarn

DREWL!!1!!one!!1


              

Glöm dom tidigare smyckena!


/Mytarn

†BLINGBLING†



Dessa porriga smycken/en grå flanellkeps ska beställas när lönen rullar in på kontot, plus några DIY-saker från China Le, längtar!


/Mytarn

BLACK!





Slaktade ett par jeans idag som synes, nu bär det av till Hugo ;D


Dagens outfit:

Tischa: H&M/Weekday
Rock: H&M
Hoodie: Nakkna
Brallor: Crockers
Skor: Acne
Vantar: Topman
Smycken: Asos, Shock, Glitter


/Mytarn


FREDAG





Var sjukt inställd på att jobba hela helgen och bli rik som ett troll$$$$, när jag för en gångs skull är lite taggad att offra en helg och sitta vid arbetslägret så blir skiten inställt. Så ikväll har jag knappt gjort ett skit, lyssnat på Diskoteket/Cocorosie och mekat ihop ett halsband/slaktat en tischa, produktivt!


/Mytarn


NAKKNA!








Fick min nya hoodie idag från Nakkna, jävligt nöjd med mitt inköp, kommer garanterat att bo i den större delen av vintern!


Dagens outfit:

Tischa: Filippa K
Hoodie: Nakkna
Brallor: Cheap Monday
Skor: Swear
Halsband: Asos


/Oscar


Viva la France!




Sjukt sugen på att hitta på något utöver det vanliga gråa i vardagen, t.ex. ställa sig på Arlanda med en packad väska, redo på det värsta, men med förhoppningar på det bästa och bara ta första bästa flyg vart det än leder en i den stora vida världen! På tal om att sticka iväg så bär det förhoppningsvis av till Paris i mitten på nästa månad med farsgubben och bröderna, undrar hur fort jag lyckas bränna lönen? :)






Satt och ögna igenom Fredag idag på jobbet, har alltid stört mig på Johan T Lindwall som jag tror förväntas skriva om kungligheter. Brukar aldrig läsa så noga vad som skrivs då det ofta är väldigt ointressant, lägger dock märke till bilder ibland, t.ex. när han skakat hand med en kunglighet och hon/han hamnar på förstaplats på hans "topplista". Idag var han själv med, så jag kände ett sug att läsa motivationen till denna fina placering, någon som kommer på ett ord som beskriver motivationen bättre än pinsamt?


/Oscar

SHOEPORNO!



Bilden har jag snott från Jak & Jil, såklart!

Givenchy lyckas alltid förvåna en med dom mest udda, men samtidigt porrigaste skorna, vill ha!!!11oneone!1!


/Oscar

Onsdag




Trött som en Blobfish idag, slänger upp något vettigt imorrn!


/Mytarn

HAIR!

 



Att Döma efter männens visningar för våren 2010 så kommer vi troligtvis att få se en kommande trend med mer fokus på det klassiska 50-talet, en mycket stark inspirationskälla är James Dean, som egentligen alltid statuerar ett utmärkt exempel på den tidlösa klassiska herrfrisyren. Fokus kommer att ligga på längd och volym, ytan kommer att övergå från det matta som regerar nu till något "glansigare", färgerna är väldigt neutrala och naturliga med undantag för den skrikigare blonda som håller sig kvar. För mer inspiration kolla in artikeln i senaste numret av Numéro Homme, där Camilla Åkrans plåtat Mathias Lauridsen, några av bilderna följer nedan.











   

KällorHairdressers Journal, NY Mag, WWD, Numéro Homme.


Over and out

/Mytarn PS Det är väll knappast någon som missat likheten?


Julian Restoin Roitfeld!




Rawr!


/Mytarn

Grenson Rose Brogues!



Har hittat ett intressant alternativ till Pradas två skönheter för säsongen (1, 2), dessa är dock från Asos och kostar betydligt mycket mindre. Tittade även in Asos rea där jag hittade dessa snygga brogues från Comme des Garçons till ett mycket tilltalande pris!


/Mytarn

Can i has?



ModeMan, Daniel T.

Klockren outfit, inspiration eller cravings? :/


/Mytarn

RANDOMSÖNDAGSMUSIK



Lenka, Hultsfred 2009.


Sufjan Stevens - For the windows in paradise, For the fatherless in Ypsilanti.

Lenka - We will not grow old.

The Submarines - Swimming Pool.

The Shins - Phantom Limb.

The Go! Team - Willows song.

The Cardigans - Erase/Rewind.

Röyksopp - Röyksopp Forever.

Miike Snow - Silvia.

Kusowsky - Hjärtlös.


Over and out

/Mytarn

Söndag




Gick och la mig klockan 7 imorse, mycket givande gårkväll med skönt folk och rökande i alla dess former, kanske borde införskaffa mig ett stycke pipa? Idag har jag tagit det riktigt lugnt, kollat på Här är ditt liv med Sven Wolter som gäst, väldigt intressant och roligt program. Just nu sitter jag med en kopp té och lyssnar på Ben Gibbards ljuva stämma, allt han tar i blir verkligen till perfektion.


/Mytarn


Dagens!




Tagit en runda nere på stan idag i det fina vädret, målet var att fixa fribiljetter till Hugo ikväll, enligt snubben vid Carlings var dom dock slut sedan ca en veckan tillbaka, kul. Nu sitter jag och lyssnar på Prinsen av Peking, har aldrig riktigt gett Markus en chans, måste ju dock säga att den nya dubbelskivan är grym.

Translation!
Took a ride down to the city today in the nice weather, my goal was to get freetickets to a club in Norrköping called Hugo, but according to the dude at the counter in the store they were out about a week ago, fun. Right now im listening to The Prince of Peking, never really gave Markus Krunegård a chance, i have to say though, the new doublerecord is awesome.


Dagens outfit:

Tröja: Julian Red
Halsduk: H&M
Brallor: Human Scale
Skor: Acne
Vantar: Topman


/Mytarn


RTW Shows!






Pictures by Tommy Ton (Jak & Jil) for
Style.com

Var tvungen att sno några bilder, gillar första bilden med lager på lager, ringbrynja!


/Mytarn


Hoodie cravings!








Älskar hoodies, dom funkar verkligen med allt i garderoben. Den från Damir Doma ser sjuk ut , älskar dock inte kombon med Rick Owens skorna till. Nästa vecka kommer min hoodie från Nakkna, längtar!

Translation!
Love hoodies, they really work with everything in the closet. The one from Damir Doma looks sick on, cant say i love the combo with the Rick Owens shoes to it though. Next week im getting the hoodie from Nakkna, cant wait!


1. Damir Doma Tiama Hood.

2. Odeur Dissemble Hood.

3. 
Nakkna Bolt Sweat.


Over and cravings

/Mytarn


Dagens!








Jag vet att bilderna suger hårt, men det är alltid något, right? Klippte mig själv idag, fick hjälp med nacken dock då det är lite svårt att komma åt, ganska nöjd. Denna Fredag chillar jag hemma då jag jobbat tidigt hela veckan, just nu sitter jag i sängen och glufsar i mig lemoncurd-glass och lyssnar på Skansros, funderar på att kolla på en film eller kanske Project Runway!?!

Translation!
I know the pictures sucks hard, but hey it's something, right? I cut my hair today on mah own, got some help with the neck though, pretty happy with it. This Friday im just chilling @ home due to a early workweek, right now i am eating lemoncurd-icecream and listening to one of my favourite Swedish bands called Skansros, thinking about watching a movie or maybe Project Runway!?!


Dagens outfit:

Rock: H&M
Tröja: Carin Wester
Brallor: Cheap Monday
Skor: Acne
Blingbling: Asos, Shock.


/Mytarn

FREDAG!




If you by any chance missed Facehunter's personal blogg i strongly recommend you to visit it, all the pictures is amazing and it's definetly one of my favourite bloggs. Talking about favourites im listening to Lykke Li feat Kleerup - Until We Bleed to celebrate that it's finally Friday, now im off to the shower!


/Mytarn

ZIXTEEN!




Mekat med bloggen idag så det har inte blivit mycket inlägg tyvärr, imorrn blir det ändring på den saken dock, that i promise! Orkar inte skriva något vettigt, så jag avrundar kvällen med en bild på våran lite smått skeva katt Sixten!


/Mytarn

Package!






Trött, som vanligt när jag jobbar tidigt. Visste att mitt paket från Nelly skulle ankomma idag så jag satte på mig jackan, handskarna och gick ut till brevlådan för att hämta AVIn, till min lycka så låg paketet i brevlådan och jag slapp gå hela vägen till Könsum, vååååågen!


/Mytarn, PS brallorna sitter perfekt!


Cravings!






Randomness, gillar Swear-skorna trots att dom känns lite ripoff på Prada, Damir Doma nuff said, västen diggar jag då den är i bomull och sticker ut lite ur mängden.


1. S***R - Stud 'Dean 79' sneaker.

2. Damir Doma Ferijo front zipped boot i svart skinn.

3. 
Chronicles of Never Monochromatic Vest.



Over and cravings

/Mytarn


Alexander McQueen S/S 2010 RTW!



Bilder, Nymag.com

För er slackers som missade att Alexander McQueens vårkollektion sändes live igår på Showstudio, eller helt enkelt inte vet vem det är (inga namn nämnda), kolla in följande länk för den redigerade visningen!


/Mytarn

Ash Stymest!















Bilder snodda ifrån Morphosis.

Läste Mr.Klang's blogg idag och la märke till att han lagt upp en video som uppföljning på tidigare inlägg om Ash Stymest i Metal issue #17, tummen upp! Lite trist dock att han inte slängt upp dom schnygga bilderna som tagits i samband med artikeln, så jag passar på att göra det och påpekar på samma gång att Ash's frisyr är to die for. På tal om frisyr så tänkte jag klippa mig lite idag, funderar på att göra en följsam linje från framkant ovanför polisongerna, hela vägen bak till nacken, och raka bort allt under!


/Mytarn


FUNNEH!


Glömde bort att morsan skulle till doktorn idag efter jobbet, vilket innebar att jag var tvungen att gå hem. Väl hemma så insåg jag till min stora skräck att jag inte hade någon nyckel, tanken slog mig givetvis direkt att jag kunde ringa till morsan eller ev lillebrorsan, problemet var dock att min mobil lagt av. Morsan kom hem vid 5, så var utelåst cirka 1 timme och 30 minuter, bra jobbat Oscar!


/Mytarn

Alexander McQueen S/S 2010




:(


/Mytarn

Dagens!







Mittersta bilden är tillägnad Lolkungen.

Morsan tycker att det är döö kul att ta kort, fortfarande lite ostadigt utan blixt dock! Jeansen på bilden funderar jag på att byta till mig av lillebrorsan, dom är lite väl låga i midjan dock...


Dagens outfit:

Tröja: Julian Red
Brallor: Crocker?
Skor: Acne
Blingbling: No Runway


/Mytarn

TISDAG!




Trött som ett as idag, fuskat med sömnen lite väl mycket så det blir att försöka gå och lägga sig före 12, är det möjligt? Passade på att sola idag efter jobbet, vilket var andra gången sedan jag bodde i Sörpling, blev röd /sadface. Beställde äntligen tröjan från Nakkna idag i large, kommer troligtvis bo i den större delen av vintern. Nu är det Entourage, Californication som gäller!


/Mytarn

Dagens!



Slapp ta kort på mig själv idag, ganska nice imo! Förresten på tal om allt och inget, jag funderar seriöst på att färga håret svart och raka bort lite i underkant, kan nog bli ganska nice?!?


Dagens outfit:


Tischa: H&M, Weekday
Brallor: Cheap Monday
Skor: Converse
Blingbling: Asos


/Mytarn


5643



Var på jakt efter ett par Cheap Monday 5643 idag i Norrköping, alla storlekar var dock slut (oväntat) så det landade på att beställa ett par från Nelly, passade även på att köpa en schysst halsduk från H&M Divided när jag ändå var downtown. Fortfarande sugen på tröjan från Nakkna, måste bara få bekräftat att medium funkar på moi. Nu ska jag ladda hem lite serier och käka hamburgare, sen bär det av på bio med Carlos och farsan, tror vi skulle se Surrogates med Bruce Willis!


/Mytarn


KENTSLÄPPERNYTTALBUM!




Äntligen släpper Kent ett nytt album efter 2 års väntan. Röd som det nya albumet heter är enligt Jocke Berg det bästa dom hittills har gjort, med andra ord, förväntningarna är skyhöga! Efter att ha lyssnat på den första singeln Töntarna (ca 100 ggr(utan att överdriva)) som släpptes digitalt idag (5 Oktober) och läst diverse recensioner, intervjun från PSL, kan jag egentligen bara säga en sak KLOCKRENT, älskar det nya soundet och längtar som ett litet barn på julafton till skivsläppet den 6 November! 10 Mars kommer dom till Cloetta center i Linköping, det datumet är inbokat fa sure! Nedan följer låtlista, turnedatum, kolla även in Anders Nunstedt's recension här.


Låtlista: 
1.   18:29-4      
2.   Taxmannen      
3.   Krossa Allt     
4.   Hjärta       
5.   Sjukhus     
6.   Vals För Satan (Din vän pessimisten) 
7.   Idioter 
8.   Svarta linjer 
9.   Ensamheten 
10. Töntarna  
11. Det Finns inga Ord 


Kents turnedatum:
25- 26 februari Stockholm, Annexet.
3 mars Gävle, Läkerol Arena.
5 mars Helsingfors, Hartwall Arena, Finland.
10 mars Linköping, Cloetta center.
12 mars Århus, Kongresscenter, Danmark.
13 mars Köpenhamn, Tap1, Danmark.
14 mars Malmö, Malmö Arena.
18- 19 mars Göteborg, Lisebergshallen.
24 mars Oslo, Oslo Spektrum, Norge.
25 mars Bergen, Grieghallen, Norge.
27 mars Bodö, Bodö Spektrum, Norge.
30 mars Örebro, Conventum Arena.


/Mytarn

IMPECCABLE!










Vanessa Traina, alltid oklanderligt snyggt klädd! Bilder från Jak & Jil, Style.com


/Mytarn


BOOOLT!




Ska jag köpa den eller ska jag köpa den, hmm?


/Mytarn


Cravings!


Skulle inte tacka nej till denna kavajen från Comme des Garcons Homme Plus.


/Mytarn


Dagens, Linköping!










Väntat på ett passande tillfälle att använda denna skjorta, idag passar det perfekt då Knappen fyller år och det bär av mot Linköping. Ikväll blir det definitivt ALL IN för att sätta ett slut på min "vita månad"! ;D


Dagens outfit:

Rock: H&M
Skjorta: Filippa K
Brallor: Human Scales
Skor: Acne
Blingbling: Asos


/Mytarn


El Musico!




Grundidén med bloggen var att den skulle vara lite inriktad på den ständigt utvecklande Indiescenen, vilket gick åt skogen ganska tidigt. Nu har jag banne mig bestämt mig för att börja följa den svenska och brittiska scenen igen och slänga upp några schysst dängor i veckan!

Jag vill börja tipsa om det svenska bandet Friska Viljor som släpper deras nya skiva "For new beginnings" den 14 Oktober. Flera källor jämför bandet och deras nya album med Shout out louds, det kan jag hålla med om till viss mån, den glada och laddade poppen finns där. Den stora skillnaden är väll dock att Friska Viljor har mycket mer genomtänkta texter och innehållet är mycket mer varierande än Shout out louds, där det ibland kan kännnas som att allalåtarflyterihoptillettendalångtspårsomaldrigtarslut. Nuff said, kolla in Friska Viljors Myspace!


Friska Viljor - Taste Of Her Lips

Friska Viljor - The Cure

Friska Viljor - Old Man

Friska Viljor - Goldfish

Friska Viljor - Puppet Cabaret

Friska Viljor - We Are Happy Now



/Mytarn


GG!




Grym kväll, träffade tobbelord vilket var ett bra tag sedan och fick ännu en gång uppleva [Ingenting] live med Sibylles gudomliga röst!


Over and out

/Mytarn


The beauty or the beast?




Bild NY Mag.

Gareth Pugh visade igår upp sin spring 2010 RTW kollektion, jag tycker att det var ett stort plus att han visade upp sin mjukare sida och bevisade att han faktiskt kan jobba utanför det helsvarta och lyckas riktigt bra. Gillade klänningarna och huvudbonaderna med inslag av fjädrar, kan dock inte påstå att alla herrkläderna låg mig i smaken, men vad spelar det för roll jag har ju ändå inte råd att punga upp närmare 20 000kr för ett plagg!


/Mytarn

Rollerball!




*drewl*, ibland önskar jag att det gick att trycka sina egna pengar! Bilden har jag tjyvat från Jak & Jil.



/Mytarn


RSS 2.0