TISDAG!






Blev precis klar med fickorna på rocken, ganska nöjd bortsett från att spiksen är för långa, men det är lätt fixat. Återstår fortfarande lite saker att göra, klurar på att byta ut knapparna och ev dra på kon-nitar på kragen. Annars har jag bara fokuserat på att hitta jobb idag, har lämnat mitt CV vid dom flesta klädbutiker i Norrköping och även mailat några, hur det går återstår att se! Styrt biljetter till [Ingenting] som ska lira vid Hugo på Torsdag det kommer bli sjuuukt nice. Nu ska jag kolla på något av följande: Observe and report, Transformers 2, Dead snow eller Project runway.



/Mytarn


REGNREGNREGNREGN!




Beställde lite bling bling idag från Asos så att jag har något att längta till, för jag kan ju inte påstå att jag längtar till mitt jobb särskilt mycket, spc inte med tanke på att vårat skift består av 20 pers, börjar kännas lite som ett arbetsläger. Imorrn är jag ledig, då blir det att fokusera på att hitta ett nytt jobb, ska tvinga på varenda butik mitt CV och personliga brev! Nu ska jag avrunda kvällen med lite efterlängtat Family Guy.



/Mytarn, PS nämnde jag att det regnade?

GIEFVINTER!








Klosters i början av 2009, känns som evigheter sedan jag stod på ett par skidor. Skulle inte vara helt fel att spola förbi den gråa hösten, rakt in i högsäsong. Ståendes vid toppen av Grande Motte med klarblå himmel, strålande solsken och humöret på topp, i med lurarna och iväg, ge det verkligen allt man har som att varje åk skulle kunna vara det sista, den kicken, som sprider sig genom hela kroppen ända ut i fingertopparna, är obeskrivligt jävla nice och är anledningen till att jag alltid kommer att älska skidåkning!

Får jag jobbet i Sälen på skidythurningen tar jag det garanterat, då blir det all in parkåkning, annars bär det av till Chamonix och Valdi, kanske skibumma i år?


/Mytarn


Givenchy




Gillar denna bilden från Jak & Jil skarpt, skorna!


/Mytarn

Sundayslack




Styrde privatfest/utgång igår, är ju dock inget vidare kul med vit månad när ALLA andra är döö packade och man själv står nykter och tänker "vilka idioter", innerst inne vet man givetvis att man är likadan själv när man är full om inte värre! Idag har jag äntligen fixat Spotify premium, vilket känns sjukt värt då man slipper all jävla jobbig reklam. Lyssnat på Miike Snow större delen av dagen och nu tror jag bestämt att det är mat!


/Mytarn


GOTHPUNK!















Sjukt nöjd med gårdagens outfit, mycket inspiration från Carolline Blomst's inspirationsinlägg, men även Prada a/w 2010, Gareth Pugh's kollektioner. Hann inte sätta på spiksen på rocken dock, blir att fixa under morgondagen!


gårdagens outfit:

Rock: H&M
Tischa: Filippa K, Weekday
Brallor: Cheap Monday
Skor: Acne
Halsband: Glitter, Asos
Armband: Shock
Torgvantar: Topman


/Mytarn


STHLM!



Rock, H&M.



Nät-tischa, Weekday.



Tischa, Filippa K.


Varit i huvudstaden idag och shoppat, sjukt trött och fötterna värker som aldrig tidigare, men trots det så är jag riktigt nöjd! Utöver kläderna på bilderna så köpte jag även ett halsband från glitter, ett gäng med Spikes från Shock, ett par torgvantar från Topman och en riktigt nice fluga från Cheap M Kostym, orkade dock inte ta bilder på dessa. Blev uppraggad på stan idag av en scout från Select Model i Storbritannien, kanske kan vara något? Nu blir det att avrunda dagen/kvällen med lite Daimglass och Modehuset Chanel, sista delen. Jobbar tidigt imorrn, ser inte fram emot det...



/Mytarn


Dagens Cravings!






Blir att styra någon av dessa två eller ev vänta till Oktober och se vilken färg som släpps i Nixons "The fluro player" kampanj!



/Mytarn

Cravings/David Duchovny!


Alexander McQueen Signet Ring.

Det här får stå för dagens sista blogginlägg, vad säger man tredje gången gillt? Nu ska jag duscha och avrunda kvällen med lite efterlängtat Californication och Hung!



Auf wiedersehen

/Mytarn

Dresscode: Smoking!




Nyhetstorka, morsan kom precis hem och har köpt en sjukt cool tandborste till mig! Slänger upp två aktuella TV-klipp ett om Chanelmode med Ebba von Sydow, Cay Bond och Karolina Skande, ett om årets höstmode med Daniel Lindström och Ebba, enjoy!

Coco Chanel i fokus

Hösttrender



/Mytarn

TR-tjyv!


Sideboob!





dagens outfit:

Jacka: Second hand
Överdel: Ingen
Brallor: Cheap Monday
Mössa: Sub
Skor: Converse





Som den uppmärksamme kanske la märke till så hade jag INGEN överdel idag utöver min jacka, då kanske ni undrar, hur kommer det sig? Det är mycket enkelt förklarat, någon på min arbetsplats tyckte uppenbarligen att min tröja var riktigt snygg och bestämde sig för att ta med den hem, så jag fick gå på stan och införhandla min nya saltvattenspray utan något under jackan!



/Mytarn

Alexander Wang S/S 2010, Mirte Maas!



Äntligen lyfts sidoflätan fram, min absoluta favoritfrisyr på tjejor!! Rodeo har gjort en mycket bra guide till hur man får till den perfekta flätan, häääär! ;D



/Mytarn


Dagens, dagens + Antichrist + Gevdis = WIN!







/Mytarn


ORKARINTEKLURAUTENRUBRIK


Sideboob!





dagens outfit:

Skjorta: Poco-Loco
Brallor: Human Scales
Brillor: Topman
Skor: Acne

 






Sjukt nice väder idag! Körde en snabbrunda på stan, nu är jag några tidningar och en mössa rikare!



/Mytarn

Örebro


da castle!



Idag har jag varit i Örebro på arbetsintervju till Sälen i vinter, det gick göö bra! Hann kolla in lite schyssta butiker, fanns ungefär 3 stycken, 1 mer än Norrköping!


/Mytarn

IMORRNÄRDETFREDAG!


Epixx

25 September bär det av mot huvudstaden igen, då kommer bl.a. det ovan att införskaffas! Blir det även att kolla in Mini Weekday Market som är kedjans första kompletta herrkollektion, kevl! Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Modehuset Chanel som går att kolla in på SVT-Play! Sitter förövrigt och lyssnar på sjukt bra musik, slänger upp några randomlåtar!


Sonjagon - We are coming over tonight

Yeah Yeah Yeahs - Heads will roll

Skansros - Drömmen om skansros



/Mytarn

PS
diggar Weekdays långkallingar skarpt!


Loveistheharmonydesireisthekey




Sitter och kollar på avsnitt nummer 18 av Sommaren med Lykke, som jag uppenbarligen har missat. Börja tänka på hur jävla duktig hon är och vad hennes musik faktiskt betyder, vidare började jag tänka på Popaganda med Sacke, Per och gänget som inte alls var länge sedan nu. Covern som hon har gjort med Mike Snow var ju så sjukt jävla bra live, kort och gott, Lykke li är bäst, men det visste väll redan alla?


Lykke li feat Kleerup - Until we bleed 

Lykke li vs Rodeo remix - Knocked up

Lykke li - Melodies & desires



/Mytarn

.










Gareth Pugh









DETÄRKULATTÅKATÅG






/Mytarn

Teeennis!








Lirade tennisturnering med lillebrorsan och farsan @ Ingarö, domare ftw!




/Mytarn


Black!


http://caroline.feber.se


Awesome!


/Mytarn


GPLGBOWLN!










1. Gareth Pugh Läderbyxor

2. Givenchy Bondage Oxford

3. Whyred Liam Nätlinne



Over and cravings

/Mytarn


El Stockholmo!






Snart bär det av mot Stockholm med lillebrorsan, väl där blir det att träffa storebrorsan som jag inte träffat på ett halvår, fiska och ta det riktigt chill ute vid vårat sommarställe @ Ingarö. Dagens outfit är förövrigt min festivaloutfit från denna sommar och förmodligen en av dom mest använda, så det är ju givet att den ska upp!



dagens outfit:

jacka: H&M
Tischa: Topman
Brallor: Cheap M
Armband: Shock
Hängslen: Topman
Skor: Converse


/Mytarn


Sjevk!






Som rubriken tyder så är jag sjuk, vilket innebär att jag har legat hemma och snorat i tristess och missat Lars Wallins besök i Norrköping! Kom dock underfund med att jag inte kollat så mycket på Project Runway, så jag har tankat ett par säsonger som jag nu har börjat kolla igenom, har även klurat ut en ny grej som jag ska börja med, Dagens cravings! :) Imorrn bär det förövrigt av mot huvudstaden för en lugn helg med fiske ute vid Ingarö!



dagens outfit:

Tischa: Filippa K
Brallor: Human Scales
Nyckelhållare: No Runway
Armband: Shock
Halsband: Asos





Rock H&M, älskar skinndetaljen på kragen, kommer definitivt att införskaffas!


Tischa från Nakkna, givetvis i svart, något som jag saknar i min garderob!


Nu ska jag somna in till tonerna av [Ingentings] senaste album "Tomhet, Idel Tomhet", som Sacke delat med sig av, det finns att få tag på här! Om någon är intresserad att göra om m4a filerna till mp3 så är Foobar ett bra alternativ som finns här.


NN

/Mytarn


Liquid Sky







Kollat på Liquid Sky idag och nu är det utgång som gäller, tror att det bär av mot Palace! ;D


dagens outfit:

Skjorta: Topman
Kavaj: Filippa K
Brallor: Human Scales
Skor: Acne Rocky Black
Nyckelhållare: No Runway



/Mytarn

Nyckel, kreditkorthållare!


Nu Runaway

Var inne på att köpa en nyckelhållare för ca 2 år sedan från Acne, men gjorde tyvär inte det. Sedan några veckor tillbaka har jag blivit väldigt sugen på att skaffa en men det har varit slutsålt verkligen överallt, av en ren slump så hittade jag denna när jag var och gick på stan i Norrköping idag och det gick inte att hålla sig, förövrigt så tycker jag nog att denna är snyggare än båda Acnes och Weekdays!


/Mytarn

RSS 2.0