IMAROCKTHISSHITLIKEFASHION!


 

/Oscar


METALMAGAZINE!
This can only be described with one simple word: Amazing!


/Oscar

OKINI-DAMIRDOMA/RICKOWENS-SS10!


 

  

Damir Doma AND Rick Owens SS10 pre-order that is going to be release in February is up on Oki-ni!!!!!!!!!


/Oscar PS Sometimes you just wish you had the money!


RICKOWENSDRKSHDW!


Fukk, kunde inte hålla mig då dom har REAFever, trodde bara att det skulle gälla alla tidigare plagg men när jag gick in märkte jag till min förvåning att det även gällde Rick Owens plaggen som nyligen har ramlat in på deras webshop.

Givetvis suktar jag lite efter alla plagg och hooden med dragkedjan är väll det plagget som känns mest "Rick Owens" men det landade på Sweatpantsen och en Tee!

English

Fukk, just bought some things from Rick Owens Drkshdw, even though i've got no money left, good thing they were 50% so i got 2 instead of 1! :p


/Oscar PS dont miss this Trendsetter interview with the man behind Oki-ni!

TAVIRODARTETARGETCOLLECTION!Tavi styr med järnhand!


/Oscar

LUCIACATZ!
Baked Lucia buns today, turned out quite good actually. Now im off watching the latest episode of Californication though, and ofc im enjoying it with a glass of milk and some Lucia cats! :)


Over and out

/Oscar


AA!

/Oscar

DAMIRDOMASILENTSS10!Stole the pic right away from Klangen!

The sneakers are from Damir Domas cheaper underline called Silent, which will also include a bunch of accessories and other kinds of shoes. Im getting a pair fa sure!


/Oscar


DEATHSTRUCK!/Oscar


GIVEMETHELIGHT!/Oscar

MCQ!
I never really get stuck on campaign pictures, but this one in specific from Alexander McQueen, seems i cant get it out of my head...


Model: Bex Fleetwood.
Style: Jay Massacret.
Photography: Chad Pitman./Oscar

BLINGBLING!
Eugenie Niarchos for Jak & Jil, the accessories!!!


/Oscar

PEOPLEAREGETTINGOLD!
Senaste inköpen, mössa från The local firm och Leggings från American Apparel. Känns som att jag besökt alla klädbutiker i hela Stockholm och gått ungefär 10 varv runt staden, trött som en blobfish rundar jag av dagen med lite Regina Spektor följt av Per Moberg på dumburken! Slänger upp några olika exempel på "outfits" som jag bärt de senaste dagarna imörrn.


/Oscar PS fy fabian vad bra Friska Viljor är, för er som har missat dom!

CHURCHSGRAFTON!
Var förbi NK en runda idag för att leta jobb, men hittade av en slump den perfekta brogue-skon från oväntat nog Church's, modellen vid namn Grafton i storlek 8½ med F-läst sitter som handsken och kostar inte helt oväntat nog därefter, ungefär 6000 svenska riksdaler!

Har dock kollat runt lite på nätet och hittat exakt samma modell från Storbritannien för 4000kr ink frakt, blir definitivt att investera i ett par då jag vet med säkerhet att det är en tidlös sko som kommer att följa med mig till den dagen jag kastar in handduken!

Update: Gick av en slump förbi en skobutik som sålde Crockett & Jones under gårdagen och gick in för att ta mig en titt på deras utbud.

Fastnade för deras modell Pembroke som är ganska lik Church's modell Grafton, den stora skillnaden är väll dock att kvalitén är bättre, skon är billigare och enligt mig även snyggare. Så länge som jag inte hittar någon mer prisvärd brogue så är det denna sko som står högst på önskelistan!


/Oscar

SNAAAAAKY!

Tagit fotona med min gamla Xperia, så här fint blir det!

Droppat några CV'n idag i jakt på ett nytt jobb, passade även på att införskaffa Acnes senaste jeansmodell + en halvtransparent tischa från HM med ett schnyggt grafiskt tryck!

Nu ska jag kolla på Äntligen Hemma följt av Jag ska bli stjärna, ett nytt program som verkar handla om småkids och deras mål att bli bäst på det dom gör, har på känn att det kommer att vara mycket humoristiskt! :)


/Oscar 


DECEMBER/JANUARY160G!
Latest number of 160g is up, this time the theme is erotic!!!


/Oscar


RSS 2.0